Debbie Vallen

Debbie Vallen
Biography

Het zangtalent van Debbie Vallen is eigenlijk heel spontaan ontdekt…

Na heel lang achter de bar te hebben gestaan bij haar ouders, besloot zij te gaan werken in een feestcafé in Maarssendorp: Café De Bolle van Ed van Loo. Hier kwamen in het weekend artiesten zingen. De gasten mochten ook zingen als zij dat wilden. Karaoke, après-ski-avonden, beachparty’s en noem maar op, alles was mogelijk.

Het eerste nummer dat zij zong was: ‘Vlieg met me mee’ van Trijntje Oosterhuis. Haar doorbraak! Haar repertoire breide zich snel uit, zij nam zangles en schafte de nodige apparatuur aan om ook op andere locaties te kunnen zingen. Nadat Ed veel te vroeg overleed, is zij in Harmelen gaan werken, waar zij woont met haar gezin.

Het repertoire van Debbie is lekker Hollands/Engels, van een feestje (Jettie Palettie) tot een ballad. Zelf is zij fan van Ruth Jacott en Antje Montairo. Haar nieuwe eigen single ‘Levenslang’ houdt ook een beetje die stijl aan. Dit nummer is geschreven door Tony Neef die ook voor deze prachtige dames schrijft!

Debbie hoopt nog heel veel te mogen zingen want zij vindt het heerlijk om op het podium te staan. Haar motto: HET LEVEN IS EEN FEEST MAAR JE MOET ZELF DE SLINGERS OPHANGEN!!